CEL ENLLÀ TOT SÓN VINYES!

1988

Versió lliure de textos de M. de Gheldorede

Direcció: Carles Alfaro

 

Estrenada en la sede de Moma Teatre en Valencia.

SINOPSI

“Proposta de teatre que, com Alfaro mateix assenyalava al seu moment, haguera de requerir concentració, comunicació i reflexió. Aquella pràctica va cridar l’atenció en determinats sectors, que descobrien un punt consistent en un paisatge com era el teatre valencià en aquest moment, mancat de realitats consolidades. I ja en aquest muntatge, si se’n lligen totes les crítiques, observem una dinàmica que es mantindrà: la cura i la pulcritud en el treball de tots els elements escènics (il·luminació, escenografia, interpretació…), fonaments que, a partir d’aquest moment, seran sempre ben valorats, o subratllats.”

Enrique Herreras.

Vint anys de coherència. Moma Teatre. 1982-2002

 

“En un temps com el present, on prima la disbauxa en el teatre institucional, trobar un grup de persones disposades a treballar seriosament investigant sobre les experiències teatrals amb pressupostos ridículs ens fa ser optimistes de cara al futur.

Des d’ací saludem la iniciativa amb tot el respecte i recolzament que es mereixen i els encoratgem perquè continuen per aquest camí tan allunyat de l’oficialisme triomfalista que dubten arriben lluny”.

Empar Ferrer i Lluis Fornés.

El cultiu del lleure. 1982

REPARTIMENT

Pau esteve
Francesc Adrià
Pep Ricart
Empar Sanjuan
Xavier Luna
Josep V. Calatayud
Cristina Garcia

EQUIP ARTÍSTIC

Direcció: Carles Alfaro
Dramatúrgia: Pep Ricart, Francesc Adrià i Miquel Gandia
Espai Escènic: Carles Alfaro
Il·luminació: Iolanda Garcia
Regidora: Maribel Casany
Promoció: Empar Canet
Producció: Esther Ayuso

GALERIA D’IMATGES